PRESS RELEASE

Stay up to date with the latest news about us.

PRESS RELEASES.

Stay at the forefront of our business and explore the Group's latest updates, press releases and fact sheets. For media enquiries, feel free to contact us at [email protected] and we will be pleased to assist you.

11 Jun 2024

SELANGOR FC UMUM KUMPULAN JOHAWAKI SEBAGAI RAKAN STRATEGIK BARU UNTUK MUSIM 2024/25

Kelab Bola Sepak Selangor (Selangor FC) mengumumkan Johawaki Holdings Sdn. Bhd. sebagai rakan strategik rasmi keluarga Gergasi Merah yang baru untuk saingan Liga Malaysia musim 2024/2025 selepas kedua-dua pihak selesai menandatangani perjanjian kerjasama pagi tadi.
25 Nov 2023

PEMBELI RUMAH SELANGORKU PANGSAPURI AURORA, SAUJANA PERMAI TERIMA KUNCI.

JDSB membina sejumlah 90 unit rumah pangsapuri lima tingkat jenis C di mana setiap unit mempunyai tiga (3) bilik tidur, satu (2) bilik air dan dua ratus dua puluh (220) petak parkir kenderaan serta empat puluh empat (44) petak parkir motosikal. Berkeluasan lantai berukuran 1,001 kaki persegi pada harga RM185,000 seunit, Pangsapuri Aurora yang dibina diatas tanah dengan keluasan tanah 2.86 ekar ini turut dilengkapi dengan fasiliti dewan serbaguna, tadika, taman permainan, pondok pengawal, pejabat pengurusan, kebuk sampah dan pencawang elektrik.
25 Sep 2023

Penyerahan Projek Kompleks Dewan Bedah, ICU dan Wad Tambahan Hospital Kuala Lumpur.

Penyerahan Projek Kompleks Dewan Bedah, Unit Rawatan Rapi (ICU) dan Wad Tambahan Hospital Kuala Lumpur (HKL) telah disempurnakan oleh Yang Berhormat Dato Sri Alexander Nanta Linggi, Menteri Kerja Raya kepada Yang Berhormat Dr. Zaliha Binti Mustafa, Menteri Kesihatan pada 25 September 2023. Projek reka dan bina dengan kos sebanyak RM171 juta ini adalah dibawah kawalselia Pasukan Projek Khas 1, Jabatan Kerja Raya Malaysia dan telah dilaksanakan oleh kontraktor, Johawaki Construction Sdn. Bhd.
DOWNLOAD OUR PROFILE